hits

Å VÆRE MODELL MED LAVT SELVBILDE (BODYDYSMOPIA)

De fleste innleggene jeg har skrevet på bloggen hitten til har  handlet om sykdommen min som jeg forøvrig fortsatt sliter no enormt med.. Jeg sliter også med andre ting som jeg har skrevet litt om hvilket er dårlig selvbilde, og med dårlig selvbilde mener jeg et helt forvridd bilde av meg selv (Dysmorfofobi). Med sykdommen jeg har kan jeg dessverre ikke jobbe inntil videre, og da lurer dere kanskje litt på hva jeg gjør på fritiden og hvilke hobbyer jeg har. 

Jeg har lenge vært interessert i portrettfotografi og tatt en del bilder. Siden jeg blogget sist har jeg blitt kontaktet av flere fotografer som har ønsket å bruke meg som modell. Jeg har kun gått catwalker før og aldri stilt som portett modell, men jeg tenkte det kunne være gøy å utfordre seg selv. Jeg kan være kjempe nervøs en uke i forveien før shoot, så nervøs at det går ut over det fysiske. Jeg får panikkanfall, kaster opp, muskelsmerter, nervesmerter osv før jeg skal på shoot. Alle som leser dette tenker naturligvis at dette ikke er sunt, og nei, det er ikke sunt. Men siden jeg er så sta som jeg er så nekter jeg å la muligheten fly meg forbi.

Modellyrket er noe som faktisk har falt meg i smak til tross for alle utfordringene jeg har. Jeg kan se meg i speilet samme dag som jeg skal på shoot og få panikk over det jeg ser, jeg begynner å skjelve og jeg må svime av... MEN jeg har faktisk funnet en hobby jeg liker og det mener jeg det er verdt å fighte for den. 

Jeg var på en shoot for litt over en uke siden. Jeg husker jeg var kjempe syk den dagen pga alt stresset som hadde bygd seg opp, men også at jeg ville fullføre uansett hva. Når jeg først kom meg i gang med oppdraget så følte jeg meg veldig bra, jeg følte mestring. Jeg er en person som føler mestring for de minste ting men det er fordi små ting for andre er som oftest store ting for meg. Jeg vet at det er mange som føler det likt, syk eller ikke. Jeg råder deg virkelig til å prøve ut ting utenfor din komfortsone, bare tenk på den utrolige mestringen du kan føle. Dette kan gjelde å stå ansikt til ansikt med noe du er redd for, stå opp for deg selv i situasjoner du vanligvis ikke gjør det osv. Bare stå på og du vil lykkes!!

 

Her er noen bilder fra forrige helgs shoot: Og jeg ble faktisk fornøyd, noe jeg sier sjeldent hah

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

liseedvardsen

liseedvardsen

21, Hamar

Ei jente på 21 år og syk som vil ta deg med på hennes reise. Gjennom både det gode og det vonde.

Kategorier

Arkiv